MACEDONIA

PAIONIANS

About

Kαλώς ήλθατε στη σελίδα μας!

Είμαι ο Αστεροπαίος απο την Παιονία της Μακεδονίας έλαβα μέρος στον πόλεμο της Τροίας στα χρόνια των Ηρώων, στη μεριά των Τρώων. Ενας πόλεμος μεταξύ αδελφών κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια.............. Πολέμησα για την Ελένη την ωραιότερη γυναίκα που είδε άνθρωπος ποτέ στον κόσμο όλο. Οι σπουδαιότεροι πολεμιστές του κόσμου βρέθηκαν εκει για να διεκδίκησουν τούτο το θησαυρό.

Οδυσσέας Ελύτης

Εδω θα βρείτε προσωπικούς προβληματισμούς και ενδιαφέροντα θέματα για την Ελλάδα.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΕΟΣ : ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Ασκληπιός - Θεός θεραπευτής.

θΕΑ της νόησης = ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ - Προστάτιδα του Ομηρικού Οδυσσέα.

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ σήμερα

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ζεί ο Αλέξανδρος; Ζεί και Βασιλεύει!!!

Είμαι πάντα εδώ, τριγυρνώ σε όλα τα λιμάνια και τις θάλασσες του κόσμου είμαι η αδελφή του,  η αδελφή σου. Αναζητώ τον Μέγιστο Ελληνα Βασιλιά. Σε όλα τα σημεία της οικουμένης σε όποια γωνιά της εσχατιάς κα αν βρέθηκα καταφέρνω να τον συναντήσω.

Αδέλφια μου ο Αλέξανδρος είναι παντού, σε κάθε θάλασσα, σε κάθε λιμάνι όπου υπάρχει έστω και ενας άνθρωπος είναι εκεί. Ανοιξε τις καρδιές των ανθρώπων χρησιμοποιώντας το κλειδί που παρέλαβε απο τον Προμηθέα. Ο ήχος του κλειδιού που ανοίγει το μυαλό και τις καρδιές των ανθρωπων ακούει στη λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ. Ο άνθρωπος στέκεται στα πόδια του μέσω της γνώσης για τη ζωή. Το έργο του Θεού Προμηθέα έλαμψε δια μέσω του υιού του Διός.

Ο ανθρωπισμός είναι το ζητούμενο για τον Αλέξανδρο και δια μέσου της γνώσης που παρέλήφθη απο τον  Προμηθέα χαρίστηκε απο τον  Αλέξανδρο στην οικουμένη. Η φωτιά της γνωσης του Προμηθέα είναι άσβηστη και ζωογόνος, δεν καταστρέφει στο πέρασμα της αλλά κρατά τις καρδιές ζεστές και δημιουργικές.

Είμαι η αδελφή του Αλέξανδρου και δε ρωτώ πια αλλά φωνάζω στην οικουμένη πως ο Βασιλιάς ΖΕΙ, το βασίλειο του είναι  εδραιωμένο  στη ψυχή του κόσμου για ΠΑΝΤΑ!