MACEDONIA

PAIONIANS

About

Kαλώς ήλθατε στη σελίδα μας!

Είμαι ο Αστεροπαίος απο την Παιονία της Μακεδονίας έλαβα μέρος στον πόλεμο της Τροίας στα χρόνια των Ηρώων, στη μεριά των Τρώων. Ενας πόλεμος μεταξύ αδελφών κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια.............. Πολέμησα για την Ελένη την ωραιότερη γυναίκα που είδε άνθρωπος ποτέ στον κόσμο όλο. Οι σπουδαιότεροι πολεμιστές του κόσμου βρέθηκαν εκει για να διεκδίκησουν τούτο το θησαυρό.

Οδυσσέας Ελύτης

Εδω θα βρείτε προσωπικούς προβληματισμούς και ενδιαφέροντα θέματα για την Ελλάδα.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΕΟΣ : ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Ασκληπιός - Θεός θεραπευτής.

θΕΑ της νόησης = ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ - Προστάτιδα του Ομηρικού Οδυσσέα.

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ σήμερα

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΒΑΙΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΒΑΙΟΣ γόνος της ΠΑΙΟΝΙΚΗΣ γης.

Γεννήθηκε τον 5αιώνα μ.Χ. στους Στόβους της Παιονίας.

Αιώνια κρατήθηκε στις καρδιές των Ελλήνων για το έργο του «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΝ» συγκεντρώνοντας μια πραγματική κιβωτό της Ελληνικής σκέψης, ένα απόσταγμα σοφίας 204 φιλοσόφων, 150 ποιητών και 120 ρητόρων μέσα σε ένα χρονικό φάσμα 12 αιώνων.

Ο στόχος του έργου;
Το να γίνουμε άνθρωποι, είτε περισσότερο άνθρωποι, μελετώντας τις σκέψεις των Θείων Ελλήνων. Σκέψεις που λάμπρυναν αλλά και λαμπρύνουν την πορεία του ανθρώπινου γένους οδηγώντας το μέσω της μοναδικής πρόσβασης που είναι η ΓΝΩΣΗ, στον Θεό.
Αιώνιοι ανιχνευτές και κατακτητές της Θείας γνώσης οι Έλληνες προσέφεραν στην παγκόσμια ανθρωπότητα τους λόγους των Θεών. Τα λόγια τους και τα έργα τους δεν ήταν τίποτε λιγότερο από λόγια και έργα Θεών!


"Αστεροπαίος "