MACEDONIA

PAIONIANS

About

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ζεί ο Αλέξανδρος; Ζεί και Βασιλεύει!!!

Είμαι πάντα εδώ, τριγυρνώ σε όλα τα λιμάνια και τις θάλασσες του κόσμου είμαι η αδελφή του,  η αδελφή σου. Αναζητώ τον Μέγιστο Ελληνα Βασιλιά. Σε όλα τα σημεία της οικουμένης σε όποια γωνιά της εσχατιάς κα αν βρέθηκα καταφέρνω να τον συναντήσω.

Αδέλφια μου ο Αλέξανδρος είναι παντού, σε κάθε θάλασσα, σε κάθε λιμάνι όπου υπάρχει έστω και ενας άνθρωπος είναι εκεί. Ανοιξε τις καρδιές των ανθρώπων χρησιμοποιώντας το κλειδί που παρέλαβε απο τον Προμηθέα. Ο ήχος του κλειδιού που ανοίγει το μυαλό και τις καρδιές των ανθρωπων ακούει στη λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ. Ο άνθρωπος στέκεται στα πόδια του μέσω της γνώσης για τη ζωή. Το έργο του Θεού Προμηθέα έλαμψε δια μέσω του υιού του Διός.

Ο ανθρωπισμός είναι το ζητούμενο για τον Αλέξανδρο και δια μέσου της γνώσης που παρέλήφθη απο τον  Προμηθέα χαρίστηκε απο τον  Αλέξανδρο στην οικουμένη. Η φωτιά της γνωσης του Προμηθέα είναι άσβηστη και ζωογόνος, δεν καταστρέφει στο πέρασμα της αλλά κρατά τις καρδιές ζεστές και δημιουργικές.

Είμαι η αδελφή του Αλέξανδρου και δε ρωτώ πια αλλά φωνάζω στην οικουμένη πως ο Βασιλιάς ΖΕΙ, το βασίλειο του είναι  εδραιωμένο  στη ψυχή του κόσμου για ΠΑΝΤΑ!

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου