MACEDONIA

PAIONIANS

About

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Όλγα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Όλγα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
τα ΗΡΩΑΣ στη συνείδηση του γένους των ανθρώπων και μετέπειτα ΘΕΟΣ.
Ο τίτλος που επινοήθηκε για την τουριστική προβολή του υπουργείου περιγράφει ΑΥΤΟΝ τον οποίο προσπαθούν οι ίδιοι ηθελημένα να ΚΡΥΨΟΥΝ, τον Μακεδόνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Ο «θόρυβος» κάποια στιγμή κουράζει και σωπαίνει, η τάξη, η ηρεμία στο τέλος πάντα κρατούν τιμόνι στην τροχιά της ζωής. Είναι δύσκολο σήμερα για τους περισσοτέρους κατοίκους αυτής της χώρας να μπορέσουν ζώντας τις επιλογές τους και την απαξίωση προς κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ άρα και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ να μπορέσουν την τάξη οι ίδιοι να φέρουν, μια και ο καθένας μας μόνο σύγχυση και θόρυβο προκαλεί. Έτσι και πάλι ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη σύγχρονη ιστορία μας, η τύχη αυτής της χώρας ακουμπά ευλογημένα και πάλι στους ΘΕΟΥΣ της και τα παιδιά των μύθων και της γνώσης, τους ΗΡΩΕΣ! Οι μύθοι υπήρξαν διότι γεννήθηκαν ΕΝ και ΔΙΑ μέσω αυτών άνθρωποι οι οποίοι άγγιξαν το ΘΕΙΟ και την ΑΚΡΙΒΗ γνώση, αυτήν που με αγνότητα καθοδήγησε κάθε ΕΝΑΝ ξεχωριστά χρίζοντας τον ΑΘΑΝΑΤΟ ήρωα, ο' τι σήμερα από εμάς απουσιάζει.
Ετούτη λοιπόν η προβολή του βίντεο ας είναι ΚΑΙ προς δική μας θέαση άσχετα για ότι έχει προορισμό ανθρώπους εκτός συνόρων, ας αρπάξουμε την ευκαιρία τώρα, ας σκεφτούμε ΟΛΟΙ εμείς ετούτες τις άγιες μορφές των ανθρώπων οι οποίες ΔΙΑ μέσω της νόησης πέτυχαν ότι σήμερα εμείς αναζητούμε στα σκοτεινά.
Γνώρισε την Ελλάδα, την Μακεδονία, τους ΘΕΟΥΣ, τους ΗΡΩΕΣ, τον Αλέξανδρο γιατί όλα είσαι ΕΣΥ, αν τους γνωρίσεις λεπτό δεν θα μπορείς χωρίς αυτούς, έτσι μόνο υπάρχει ελπίδα αλλά και λύση σε ο τι αναζητούμε!
Θεοί μύθοι και Ήρωες τρείς λέξεις που «δείχνουν» τον ελληνισμό και τον ΑΝΘΡΩΠΟ, αν υπάρχουν σήμερα ακόμη άνθρωποι...

Θλίψη αρχικά προκαλεί αλλά όχι αιφνιδιασμό, η διαπίστωση από την προβολή του βίντεο της νέας τουριστικής καμπάνιας του ΕΟΤ (ΘΕΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ) για την απουσία ενός ολοκλήρου ιστορικού χώρου του Μακεδονικού, από την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Οι θεοί, οι μύθοι και οι Ήρωες του Υπ. Τουρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη αγνοούν λυτρωτικά για τους ίδιους και τους όποιους «φίλους» τους πως ΕΝΑΣ άνθρωπος δια μέσω των ΜΥΘΙΚΩΝ κατορθωμάτων του χρίστηκε πρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου