MACEDONIA

PAIONIANS

About

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.
Το ελάφι με τα χρυσά κέρατα της Θεάς Αρτέμιδος στον μύθο του Ηρακλέους, συμβολίζει την ομορφιά και την τελειότητα του φυσικού μας περιβάλλοντος, ενώ τα χρυσά του κέρατα την ανώτερη επιθυμητή γνώση.
Η ομορφιά του φυσικού μας περιβάλλοντος είναι διάχυτη και σήμερα μπροστά μας δώρο της Θεάς προς εμάς, το μόνο που απομένει είναι να αγγίξουμε και να κατακτήσουμε την γνώση ετούτη με όποιο βαθμό δυσκολίας κρύβετε σε αυτό.
Η έντονη επιθυμία και το κυνήγι του ανθρώπου έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την απόκτηση της γήινης φυσικής ομορφιάς, αυτό που αντιπροσωπεύει το ελάφι της Θεάς, ο άνθρωπος βλέπει μόνο την ύλη, διστακτικός και φοβισμένος δεν απλώνει τα χέρια του να κατακτήσει την ΧΡΥΣΗ γνώση η οποία κρύβετε στα επικίνδυνα κέρατα του ελαφιού.
Η σύζευξη φυσικής και νοητικής ομορφιάς αναδεικνύεται από υλιστικής άποψης στο σώμα του ελαφιού, διατηρώντας όμως και το Θείο στοιχείο με την παρουσία και την προστασία του ελαφιού από την ίδια την Θεά. Η Αρτέμιδα προτρέπει εμάς να αποκτήσουμε, να κοπιάσουμε, να νοήσουμε την χρυσή γνώση των Θεών, διότι έτσι μόνο μπορούμε να αντικρίσουμε το ΤΕΛΕΙΟ.
ΑΡΤΕΜΙΔΑ σε αγαπάμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου