MACEDONIA

PAIONIANS

About

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αγαπήστε τους Έλληνες.

H μεγαλύτερη ύβρις απέναντι στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό διαπράττεται από τους Έλληνες. Αν προσεκτικά ερευνήσουμε θα δούμε πώς πάρα πολλοί αγνοούν σημαντικά στοιχεία για τους προγόνους τους. Πάνω από 90% των νεοελλήνων δεν έχει ακούσει ποτέ για διαπρεπείς ανθρώπινες παρουσίες της ελληνικής ιστορίας. Άτομα τα οποία διέπρεψαν στον ελληνισμό στην ήχο του ονόματος τους σήμερα το αποτέλεσμα είναι το ανασήκωμα των ώμων.
Δεν τους ξέρει κανείς!
Όσοι πάλι είναι σχετικά γνωστοί είναι επειδή χύθηκαν προς αυτούς σωροί μελάνης όχι για να υμνηθούν, αλλά απεναντίας να συκοφαντηθούν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ποιο στοιχείο είναι αυτό όμως το οποίο προκαλεί τόσο πολύ στους αρχαίους έλληνες; για ποιο λόγο δέχονται διαρκώς την ύβρη;
Η παρατηρητικότητα και η μελέτη, είναι πανανθρώπινες αξίες, οι έλληνες αξιοποίησαν στο έπακρο ετούτη την γνώση, προς όφελος της ανθρωπότητας. Η παρατήρηση της φύσης και η έρευνα γονιμοποίησαν την σκέψη δίνοντας την επιστήμη,την φιλοσοφία,την ανεκτικότητα τον ανθρωπισμό. Όλα ακολούθησαν ως όφειλαν μια λογική σειρά, τίποτε δεν τέθηκε σαν δεδομένο, το αξιακό τους σύστημα αποκτήθηκε με κόπο και γνώση.
Η γονιμοποίηση της σκέψης προέρχεται από ελληνικό γονίδιο. Οι δυνάστες της ανθρωπότητας εδώ και αιώνες αντιπαθούν τους Έλληνες, αγωνίζονται να τους εξαφανίσουν, προσπαθούν να παραπλανήσουν.
Κύριος εχθρός του ελληνισμού παραμένει η θρησκεία, επιβάλλεται με το καπέλο της θεόπνευστης γνώσης, είτε πετώντας κατ εντολή «θεού» δέκα πέτρες στον ελληνισμό, είτε σπέρνοντας τον φόβο του θανάτου.
Οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο κόσμος μας είναι καλύτερος, πως απολαμβάνουμε περισσότερα, γνωρίζουμε περισσότερα.
Είναι όμως έτσι;
Tι παρήγαγε ο συνολικός θρησκευτικός εβραϊκός πολιτισμός μέχρι και σήμερα;
Πόλεμο, Φόβο,Στέρηση. Λιγότερη έως και καθόλου γνώση...
Λοιδορήθηκε η ελληνική σκέψη, μορφές παγκόσμιας γνώσης και λάμψης όπως ο Επίκουρος, στις μέρες μας βάναυσα κακοποιούνται.
Η εβραϊκή εκκλησία, με ελληνική πια φωνή προκαλεί και καταριέται τον μέγιστο Έλληνα φιλόσοφο, αγνοώντας την επικούρεια φιλοσοφία περί ισορροπητικής ηδονής (ψυχής και σώματος) – η λέξη ηδονή κοσμούσε τον αρχαίο ελληνικό κόσμο - και περί ατομικής φιλοσοφίας. Συνεπικουρημένη βεβαίως από τους νεοέλληνες, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούν σκυμμένο το άδειο τους κεφάλι και την ψυχή τους γεμάτη φόβο…
Ο εβραϊκός τρόπος σκέψης μισεί τον άνθρωπο, τώρα και πάντα, η εβραϊκή θρησκεία είναι ο μεγαλύτερος ανά τους αιώνες συκοφάντης και εχθρός, των λέξεων και των εννοιών,της ζωής, της ευτυχίας, του ελληνισμού.
Αναζητήστε, μελετήστε, γνωρίστε, αγαπήστε τους Έλληνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου