MACEDONIA

PAIONIANS

About

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ο ρατσισμός της «πορτοκαλιάς»

Ο ρατσισμός της «πορτοκαλιάς» Είναι σε εξέλιξη προσπάθεια εντός των γεωγραφικών ορίων της χώρας από νεοταξικούς τηλεστάρ νεοέλληνες να μειωθεί η πολιτισμική αξία των Ελλήνων.
Αν φυτέψεις μια πορτοκαλιά μέσα σε ένα ελαιώνα αυτό δεν σημαίνει πως η πορτοκαλιά είναι ελιά.
Είναι πάλι μια πορτοκαλιά μέσα σε ένα ελαιώνα…
Ο νεοέλληνας πασχίζει διαρκώς να υπερβεί τους νόμους της «φύσης» αυτό όμως κρύβει συνέπειες ενός πολιτιστικού ολοκαυτώματος τις οποίες ήδη δείχνει να βιώνει.
Οι παραδόσεις ενός λαού, η ιστορική κληρονομιά του, παραδίδονται μόνο από γενιά σε γενιά, αυτό είναι νομοτέλεια, ο αγώνας επιβίωσης ενός λαού τροφοδοτείτε με ξεκούραστες ανάσες μέσα στο χρόνο από την προγονική πολιτιστική και ΜΟΝΟ κληρονομιά του.
Η ελιά σαν καρπό θα δίνει πάντα ελιά…
Η παλιά Ελλάδα του Μιλτιάδη, του Λεωνίδα και του Ησίοδου διατυμπανίζουν οι νεοταξικοί πως έχει περάσει, τα χρόνια έχουν αλλάξει, πρέπει να αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης αλλά και η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ μας απέναντι στους αρχαίους Έλληνες. Πιστεύουν πως η πολιτιστική κληρονομιά Ελληνικών αιώνων μπορεί αδιάφορα να φορτωθεί σε πλάτες ξένων.
Είναι όμως έτσι;
Η πορτοκαλιά στον ελαιώνα αν καρπίσει πορτοκάλι θα γεννήσει….
Ας μην κλείνουμε τα μάτια σε ότι η φύση αληθινά φανερώνει, είναι σημαντικό να δεχόμαστε την ύπαρξη της διαφορετικότητας, είναι σημαντικό και ίσως όχι παράδοξο να υπάρχει στις άκρες του ελαιώνα και η πορτοκαλιά. Το παράδοξο είναι το να μην θέλεις να διατηρήσεις τις μνήμες, την ράτσα, την γέννα σου. Το να μην μπορείς να κατανοήσεις την ύπαρξη της φυσικής και απόλυτης αναγκαίας ανισότητας, η οποία γονιμοποιεί το πολιτιστικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου-φυλής. Το να ξεριζώνεις διαρκώς τις ρίζες σου είναι σφάλμα το οποίο η φύση λόγω δικαιοσύνης δεν θα συγχωρήσει ποτέ. Εάν εξασθενήσεις θα αρρωστήσεις, με φυσικό επακόλουθο τον θάνατο, αυτό προσπαθούν να επιφέρουν εδώ και καιρό οι νέο-ταξίτες-έλληνες στην Ελλάδα.
Ο ελαιώνας είναι η αξιακή παρακαταθήκη μας και οφείλουμε όλοι να τον σεβαστούμε και να τον διατηρήσουμε, πριν είναι πολύ αργά. Λέμε όχι στον ρατσισμό της «πορτοκαλιάς» κατά του ελαιώνα, δεν μπορεί οι λίγοι σήμερα να καθορίζουν τις αξίες των περισσοτέρων.
Ηρόδοτε(...) σε αγαπάμε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου